Puran Utilities este un pachet gratuit ce conține peste 20 de instrumente dedicate punerii în formă atât a versiunilor de 32 cât și de 64 biți ale Windows XPWindows VistaWindows 7 și bineînțeles, Windows 8.

Puran Utilities

Cu Puran Utilities putem verifica starea Hard Disk-ului, dezinstala aplicații, gestiona programele ce pornesc odată cu Windows-ul, gestiona serviciile, curăța Hard Disk-ul de fișiere temporare, elimina foldere goale din calculator, repara Shortcut-urile corupte, curăța și defragmenta regiștrii, defragmenta Hard Disk-ul, elimina dublurile, recupera datele șterse, analiza fișierele din PC, crea medii personalizate pentru a facilita rularea anumitor jocuri, elimina permanent fișiere din sistem sau de pe întreg Hard Disk-ul, programa oprirea calculatorului, împărți fișiere de dimensiuni mari pentru a le putea trimite prin email sau transfera cu ajutorul unor stick-uri USB de capacitate redusă, șterge istoricul utilizării sistemului și a aplicațiilor, programa sarcini în scopul automatizării anumitor procese de mentenanță, realiza simultan diverse procese de mentenanță și dezactiva în grup, în funcție de serviciile și procesele nenecesare în anumite situații.

Puran Startup Manager

 

Download Puran Utilities

 

 

Registrul Windows-ului este o baza de date unde se salveaza toate modificarile, configurarile si caracteristicile in functie de care acesta tine cont la functionare. Acesta, poate provoca o functionare mai lenta a sistemului de operare atunci cand in structura sa exista intrari, (key), inutile si/sau eronate.

Glarysoft Registry Repair

Program de reparat Windows-ul

Cum reparam registrul:

Pentru analizarea registrului si repararea acelor intrari eronate a caror prezenta nu fac altceva decat sa ingreuneze functionarea calculatorului, apasa pe “Scan registry for problems”, (1), si la finalizarea scanarii, pe “Repair”. Iti recomand ca dupa realizarea acestui proces, sa restartezi calculatorul.

Glarysoft Registry Repair, este un program exceptional pentru a curata si optimizaregistrul sistemelor operative Windows.

Programul este compatibil cu sistemele operative Windows 7, Windows Vista, Windows Xp si Windows 2000. Din pacate functioneaza doar pe versiunile de 32 Bits. Daca ai un sistem de 64 bits, iti recomand folosirea aplicatiei Glary Utilities.

Link | Download Glarysoft Registry Repair